Anime szezon ajánló 2014 - nyár

Írta Papa Dátum 2014-07-21 18:48 Hozzászólás 5 Olvasta 12045 | Rovat: Anime / Sorozat / Film »

Ki hitte volna, de úgy tűnik ebben a szezonban sem fogok unatkozni. Ismét jó pár címmel bővült a listám, s ezeket most veletek is megosztom.


Slice-of-life, vígjáték

Rokujouma no Shinryakusha: Főhősünk egy rettentően olcsó albérletet talál magának. Amire egy szellem, egy mágus, egy űrlény és a földalatt lévő birodalom egy küldötte is pályázik. Totálisan elmebeteg sorozatnak ígérkezik, ami biztos nem lesz klasszikus, de a rekeszizom torna garantált.

Sabagebu: Egy iskolai klub, melynek csak hölgy tagjai vannak és túlélős játékokat játszanak, airsoft fegyverekkel. Humor téren a szezon vitathatatlan királyával, vagy mondjuk inkább királynőjével van dolgunk. Egy normális pillanata sincs, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki felhőtlen kikapcsolódásra vágyik.


Ao Haru Ride: Kiváló slice-of-life animének ígérkezik ez is. A hősnőnk gyönyörű, igazi nőies lány volt, amiért minden fiú belezúgott, a többi lány pedig utálta. Hősünk visszahúzódó srác volt. Hőseink szerették egymást. Évek teltek el utolsó találkozásuk óta. A lány, hogy barátokra leljen, igyekszik a legkevésbé nőiesen viselkedni. A srác pedig kőkemény lett. Elmúlt-e a szerelem? Egymásra találnak-e végül? Ezekre a kérdésekre keressük a választ.Gekkan Shoujo Nozaki-kun: Egy lány be akarja vallani érzéseit egy fiúnak. De ahelyett, hogy "szeretlek", azt mondja "A rajongód vagyok". A fiú felhívja a lakására. És kiderül róla, hogy lányoknak szánt romantikus mangákat ír. Nagyon sikeres mangákat. Veszettül humoros, a műfaj tipikus elemeinek kellemes kis görbe tükröt mutató alkotás.
[1] [2] [3] [4] [5] (5/1)


Hozzászólás
Papa Papa
2014-07-22 10:04
A Zankyou no Terror szerintem elég drámai lesz. Nem úgy tűnt, mintha boldogságos napsütésre lehetne számítani. Ahogy pl a Tokyo Ghoul is elmegy drámának, mert a horror mellett leginkább annak nevezném. Tessék próbálkozni velük :)
Barbo Barbo
2014-07-21 22:40
Jöhetne már valami nekem való :D
(Dráma, dráma dráma !! )
Pactolous Pactolous
2014-07-21 22:30
A Sabagebu-ba én is belekezdtem valaki ajánlására (ki lehetett az...?), elvetemült :) A többi nagy része már be volt jelölve, SAOII pedig egyértelműen nézős. A vonatosnál néztem egy sort, hogy ez most mi ez, de a Silver Spoon-nál is ez volt a helyzet és mennyire szerettem azt is, szóval első benyomásnak nem szabad hinni :)
Papa Papa
2014-07-21 21:15
Nagyon erős most ez a szezon! Már követni sem tudom lassan, hogy miket kellene megnézni :D
PetiX PetiX
2014-07-21 20:03
Sabagebu :D:D a legjobb :D
de Barakamon, Ao haru ride, zankyou no terror, tokyo ghoul, akame ga kill is nagyon jók
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!