Papa jelentkezik! - 2017/06

Írta Papa Dátum 2017-06-27 20:35 Hozzászólás 0 Olvasta 2316 | Rovat: Anime / Sorozat / Film »

Ebben a hónapban Papa csak egy animéről írt a Facebook-exkluzív rovatába, arról is csak röviden, úgyhogy az e havi összefoglaló is összement a mosásban. Júliusra csúszik viszont a hosszúra nyúlt, XXXL-es, Péntek 13 sorozat részenkénti értékelése, lévén még nincs befejezve. De addig is: Bungou Stray Dogs!


Papa jelentkezik!

A Bungou Stray Dogs, szerintem, nem jó. Így, röviden és tömören. Bővebben? Nem jó.Egészen nézhetőnek indult, itt-ott még kedveltem is, de aztán elkezdtek a sztoriszálak összekuszálódni, karakterek jöttek-mentek, akik egyáltalán nem voltak kidolgozva. Az események ugyan valamilyen fellelhető logika alapján követték egymást, de mégis céltalannak hatottak és mivel nincsenek is lezárva, úgy vélem jogosan mondhatom, hogy végül sehová sem jutott az egész, pedig két évad is volt rá.

A hellyel-közzel főszereplőnek nevezhető karakter végtelenül idegesített, az egész sorozat hangulata hullámzott és minden apró jót követett egy tucat olyan dolog, amit leginkább csak áttekertem volna. Az utolsó összecsapás erre jó példa: tetszett, látványos volt, de te jó ég! A beszélgetéseket egy az egyben ki kellett volna belőle vágni. Arról meg ne is beszéljünk, hogy kb mindenki totál halhatatlan, ergo a nagy komolykodásoknak és drámai felvezetéseknek szinte sosem lesz kifizetődése.Az anime opening-je


Összességében: félúton abba kellett volna ezt hagynom, de megnéztem. Többször nem fogom és senki sem fog rávenni, hogy egy esetleges folytatásra beruházzam (az openingek és endingek viszont nekem nagyon bejöttek, szóval legalább annyit nyertem a dolgon).


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!