Papa jelentkezik! - 2019/01 - Első rész

Írta Papa Dátum 2019-01-30 21:15 Hozzászólás 0 Olvasta 1547 | Rovat: Zene / Mozi / Könyv »

Papa az új évet is rengeteg bejelentkezéssel kezdte, ezek közül csak egy volt az, ami nem animét/rajzfilmet vett célba, így hát először vele találkozhattok. Íme az új kézműves alkoholfajta, a páni sör! Ja nem, Punisher!

Papa jelentkezik! Ezúttal pedig a The Punisher második évadáról lesz szó.... sóhaj. (Akit érdekel, mit szólt Papa az elsőhöz, íme, belinkelem Nektek! - Pactolous) Szóval Franky fiú élné a boldog új életét, de összeakad egy csajjal, akit ki akarnak nyírni. Kastély úr közbeavatkozik és ezért már őt is ki akarják nyírni, amit ő nem kifejezetten szeret, tehát visszatér a büntetések kiosztásához. Közben pedig Billy a kölyök is felébred és áh, hagyjuk az egészet!


A jó:
A ritka alkalmak, amikor a Punisher akciójelenetben szerepel, na, azok elég menők. Az új csaj is jó karakter, üde színfoltja az amúgy gyenge évadnak és sokkal jobb lett volna, ha csak az ő történetére koncentrálnak, körülbelül hat epizódban, aztán befejezték volna az egészet.

A rossz:
Minden jelenet, aminek köze van Billy Russo-hoz. Ostoba, felesleges, sok esetben hihetetlenül nevetségesen megírt fércmunka, amivel csak az epizódszámot sikerült növelni. Borzalmasan elrontották vele számomra az egészet. A teljesen felesleges szexjeleneteket már igazán említenem sem kellene, természetesen ebben a sorozatban is vannak bőven. Még mindig rossz a melodráma-akció arány.

A verdikt:
Az évad minimum fele számomra értékelhetetlenül silány és felesleges volt. A másik része sem tökéletes, tehát az az ötös is picit sok, de azt legalább élvezni tudtam. Sajnos azt kell mondjam, hogy nem kár a kaszáért, amit a Netflix-es Marvel sorozatok kaptak. Csak azt remélem, hogy legalább Luke Cage karakterét beépítik a filmes univerzumba, hiszen Cage meglehetősen fontos szerepet töltött be egy-két alkalommal az Avengers háza táján. (Persze erre semmi esély sincs)
Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!